Ikväll






Verkar som att det visst blir utgång ikväll igen. Det här vill man ju inte missa...


Helgen som aldrig tog slut







Nu är det Tisdag och snart dags för helgen att dra igång igen. Igår uppträdde jag på klubben nere på Berns, det var ett jävla drag. Kändes inte alls som en Måndag. Lördag och Söndag spenderades på Hornstullsfestivalen och på Bar Pleasant. Nu på Fredag åker vi till Karlstad och sen till Norge. Vilket hålligång!

Hörs snart / V.

Lite kommande spelningar...






Lördag 28/8 - Dj Viet-naam´s Afternoon Party på Tantoscenen.
På eftermiddagen kommer jag att gästa Dj Viet-naams afternoon party med min låt Private Party. Eventet håller på mellan 11.00-18.00 och det är fler artister som kommer köra under dagen så kom dit!

LÄNK TILL EVENTET PÅ FACEBOOK.

Lilla London R.Kelly tribute på Bar Pleasant.
Efter tanto så ska jag tillsammans med en hög andra djs och icke-djs köra mina R.Kellyfavoriter på Pleasant! Det kommer bli sjukt kul. Jag spelar mellan 00.45-01.15.

LÄNK TILL EVENTET PÅ FACEBOOK.

Måndag 30/8 - 2.35:1 En Måndag i Månaden.
På Måndag gästar jag den nya Måndagsklubben i källaren på Berns. Det är 18år i dörren så nästan alla kan komma in!

LÄNK TILL EVENTET PÅ FACEBOOK.



3/10 - Karlstad med Mange Schmidt.
4/10 - Norge med Mange Schmidt.
5/10 - Norge med Mange Schmidt.
10/10 - Silja Galaxy med Mange Schmidt, Näääk & Nimo mfl.




/ V.






I min goodie bag - J´aime.



Jag är inte alls en flitig användare av parfymer, föredrar kanske en härlig hudkräm eller en olja. Dock med undantag för CHANEL No5 och DIOR CHERIE. Men igår hittade jag ytterligare en doft som jag verkligen gillar, LA PERLA - J´AIME. Det är en väldigt lätt och tjejig perfym, love it!



"Det italienska, lyxiga underklädesmärket La Perla har lanserat doften J'aime. La Perla J'aime är en sexig, blommig doft med en toppnot av bergamott, peppar och litchee. Hjärtnoten består av Egyptisk jasmin, näckros och hallon. Doften avrundas med mysk, karamell, patchouli och amber"



Parfymen går att köpa HÄR.

 



Chic x Onsdagsklubb x Highwon x Berns







Igår var det fullt ös på Berns, både på terassen där Onsdagsklubben drog igång igen, och i stora salongen där Chic hade gala. Goodiebagsen var feta och Hoffmeastro spelade på scenen. Däruppe var det videopremiär, liveframträdande och grymma Djs. Idag har jag minst sagt varit lite seg...


Bilderna har jag snott från Lisen, kolla in hennes skönhetsblogg!


/ V.

25/8 2010




Jag kände att det var dags att göra något åt mitt bloggande, antingen tillfälligt lägga ner det totalt, eller börja på ny kula. Jag börjar på ny kula här på blogg.se helt enkelt. Det ska bli skönt. Jag väntar bara på min header och sen kör vi.


/ V.

RSS 2.0